OVER ONS

Premium service aan een eerlijke prijs


Aalst Motors is sedert begin 2016 verantwoordelijk voor alle merken van de FCA-groep en vormt hiermee meteen een zeer volledige speler.Met deze merken en hun nieuwste modellen heeft Aalst Motors voor u het complete gamma in huis. Wat denkt u van de functionele Fiat Tipo, de bloedmooie Alfa Romeo Giulia en Stelvio of de karaktervolle Jeep Renegade en gloednieuwe Compass?

Met meer dan 30 jaar dienst bij een ander premium merk, is de familie Steppe niet onervaren met de verkoop, onderhoud en herstelling van voertuigen. Met de slogan, de specialisatie voor Alfa Romeo 4C en QV, en de aanwezige ervaring als speerpunten, bleven al snel ook enkele belangrijke deals met grote en middelgrote ondernemingen niet achterwege.Steeds staan in onze ruime showroom onze commerciële medewerkers u persoonlijk bij in de verkoop, door u te helpen bij de ideale keuze van uw wagen of wagenpark via een deskundige uitleg, overtuigende proefrit, bijstand in TCO en opmaak van SLA.


Daarnaast treden we graag op als aanspreekpunt voor de verzekerings-, lease- en financieringsmaatschappijen.Ook in de naverkoop zullen onze medewerkers u persoonlijk bijstaan en ontzorgen. In een ruim en volledig uitgerust atelier zorgen onze technisch geschoolde mensen voor alle onderhoud en herstellingen aan uw wagen.Tot slot kunnen we u nu al onthullen dat in 2019 een gloednieuwe concessie zal gebouwd worden, gelegen langs de E40, zodat een vlotte bereikbaarheid kan gegarandeerd worden.

Wij kijken er allen naar uit om ook u als klant en als partner te mogen verwelkomen.


MoparOntdek onze diensten

Bij Aalst Motors zorgen speciaal opgeleide technici voor uw wagen met oog voor hoog niveau van service, kwaliteit en veiligheid.

SELECTEER EEN MERK

ONZE VESTIGINGEN