Wat doet "Selected4U" met een tweedehandswagen?

Als u op zeker wilt spelen en een veilige en tweedehandswagen met garantie wilt kopen dan heeft SELECTED4U u heel wat te bieden.

Kies uit een ruim gamma modellen die geselecteerd en gecertificeerd zijn op basis van 160 testen en die een garantie van 36 maanden hebben zonder kilometerbeperking.

Met SELECTED4U geniet u van een testrit, een gratis controle, wegenwachtdienst en een "tevredenheidsgarantie".

controls

160 GECERTIFICEERDE TESTEN

Onze deskundigen controleren uw auto en al zijn onderdelen: van de motor tot de transmissie, van de remmen tot het veersysteem en het elektrisch systeem en van de carrosserie tot het interieur. Enkel de beste tweedehandswagens mogen deel uitmaken van SELECTED4U.

kilometers

TWEEDEHANDSWAGENS DIE JONGER ZIJN DAN 2 JAAR EN MET MINDER DAN 120.000 KM

De tweedehandswagens van SELECTED4U worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit en betrouwbaarheid, om te garanderen dat u er lang plezier van zal hebben.

warranty

GARANTIE VAN 12 MAANDEN ZONDER KILOMETERBEPERKING*

De tweedehandswagens van SELECTED4U zijn gedekt door een garantie die geldig is in België en in heel Europa voor een periode van 24 maanden en zonder kilometerbeperking.

 

 

 

 

 

 

 

assistance

WEGENWACHTDIENST, VERVANGAUTO, PASSAGIERS HULPVERLENING

SELECTED4U omvat ook een Wegenwacht service van 24 uur per dag en 365 dagen per jaar in heel Europa en - indien nodig - een vervangende auto service en hulpverlening aan de passagier.

offers

TOEGEWIJDE FINANCIERINGSOPLOSSINGEN

Wanneer u een voertuig van SELECTED4U koopt kunt u rekenen op verscheidene op maat gemaakte en flexibele financieringsoplossingen waardoor u de auto kunt afbetalen tegen gunstige voorwaarden.

 

 

 

test-drive

TESTRIT

Kom zelf eens kijken of u een geschikte wagen vindt.
De SELECTED4U wagens staan te uwer beschikking voor een testrit: uw ideale auto kiezen zal dus nog gemakkelijker zijn.

 

 

 

checkup

GRATIS CONTROLE

Tijdens de eerste 12 maanden biedt SELECTED4U u een gratis controle van de auto aan.
We raden u aan uw auto te laten controleren bij één van onze officiële SELECTED4U vestigingen, om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

 

satisfied

TEVREDENHEIDSGARANTIE**

Bent u nog niet overtuigd van uw aankoop? Geen probleem.
SELECTED4U biedt u de exclusieve mogelijkheid om de auto af te halen en later te vervangen door een ander nieuw of tweedehands voertuig met dezelfde of een hogere waarde en dit binnen 15 dagen na uw aankoop en als de auto niet meer dan 1000 km afgelegd heeft.

 

 

 

extended-warranty

BIJKOMENDE VERLENGDE GARANTIES

Op verzoek kunt u de SELECTED4U-garantie verlengen met 12 maanden extra, na de 12 maanden die al in het programma opgenomen zijn.

*Mogelijk inclusief de resterende fabrieksgarantie.
** Bekijk au.b. de Pattochiaro SELECTED4U voor de volledige algemene voorwaarden

SELECTED4U Alfa Romeo

Als u op zeker wilt spelen en een veilige en tweedehands auto met garantie wilt kopen dan heeft SELECTED4U u heel wat te bieden.

Kies uit een ruim gamma van modellen die geselecteerd en gecertificeerd zijn aan de hand van 160 testen en die een garantie van 36 maanden hebben zonder kilometerbeperking.

Met SELECTED4U kunt u profiteren van een testrit, een gratis controle, wegenwachtdienst en een "tevredenheidsgarantie".