Jeep® Renegade 4xe Plug-in hybride

Gamme

Overzicht

Jeep® Renegade 4xe Plug-in hybride

Hybrid
190 – 240 CH
1,9 - 2,0 (l/100 km)
5
44 - 46 (g/km)
Aut, 6 Man

Details

Overzicht

HET NIEUWE TIJDPERK VAN DE MOBILITEIT DOOR JEEP®

Jeep® doet zijn intrede in de wereld van de elektrificatie met de nieuwe 4xe technologie die de vierwielaandrijving combineert met een innovatief elektrisch motorsysteem. Een nieuwe manier om mobiliteit te ervaren die samen met een gloednieuw ecosysteem van diensten en mobiliteitsoplossingen de wereld van Jeep® constant laat evolueren.

EENVOUDIG OPLADEN

De nieuwe Jeep® 4xe Plug-In Hybride is standaard uitgerust met oplaadkabels waarmee u de batterij gewoon kan opladen aan een stopcontact thuis. Ga voor supersnel volledig opladen met de nieuwe easyWallbox, de intelligente oplaadset die u makkelijk thuis kan installeren. Hij is beschikbaar als optie, net als de mode 3 oplaadkabel voor publieke oplaadstations, die automatisch de oplaadcapaciteit aanpast om een mogelijke stroomonderbreking te voorkomen.

Contact us for more info on this vehicle

Capaciteiten

PRESTATIES IN EVOLUTIE

De efficiëntie van de hybrideaandrijving, gevoelig verbeterde prestaties, een nieuwe aanpak gesteund op verantwoordelijkheid voor het milieu... Met de nieuwe Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybride is de toekomst een nieuwe grens die u wil ontdekken.

RESPECTEER UW OMGEVING

Dankzij de combinatie van zijn twee motoren reduceert de nieuwe Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybride de CO2–uitstoot tot minder dan 50 g/km. Bovendien ervaart u in de Electric modus een nieuwe stille vorm van rijden, zonder enige uitstoot van broeikasgassen.

NIEUW MILIEUGEVOEL

Het Hybride Plug-In systeem combineert een elektrische en een verbrandingsmotor en zorgt zo voor een ongeëvenaard laag brandstofverbruik. In de Electric modus kan u tot 50 km rijden, enkel op de batterij. Dit betekent dat u het overgrote deel van uw dagelijkse kilometers kan afleggen zonder enige uitstoot en u uw verbruik flink verlaagt.

KLAAR VOOR HET AVONTUUR

De combinatie van beide motoren toont duidelijk het toegevoegde elektrische vermogen en waarborgt een bliksemsnelle start: tot 240 pk en een snellere 0-100 km/h optrektijd. De wegligging is ook beter, waardoor het rijden vlotter en aangenamer wordt, met een nog snellere reactietijd bij het versnellen.

RIJCOMFORT

Dankzij het automatisch beheer van de elektrische en de brandstofmotor, gekoppeld aan de nieuwe 6-trapsautomaat, ervaart u meer rijcomfort dan ooit. U beleeft de prestaties op een krachtige en vloeiende manier dankzij de vlotte, stille en snelle versnellingsovergangen. De constante aandrijvingsverdeling waarborgt een betere reactiesnelheid en versnelling, en een vlotter rijgedrag in de stad en daar buiten.

BESTUUR DE VERANDERING.

De nieuwe Jeep® Renegade 4xe past zich aan uw rijstijl en de wisselende wegcondities aan, dankzij de nieuwe hybride-selector vlakbij de versnellingspook. Haal het beste uit de combinatie van beide motoren in Hybrid modus, gebruik enkel de elektrische motor zonder enige uitstoot te genereren in Electric modus of gebruik enkel de verbrandingsmotor in E-Save modus en vrijwaar zo het laadniveau van de batterij. Zin in een nog sportievere rijstijl? Kies dan voor de Sport modus in de Selec-Terrain®.

Contact us for more info on this vehicle

Motoren

DE TOEKOMST GAAT HARD

Tot 240 pk aan motorvermogen en een versnelling van 0-100 in amper 7.5 seconden Meer dan voldoende om elke weg met gemak te trotseren. De nieuwe aandrijvingsopbouw van de Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybride combineert de bekroonde eTorque achteraan met een tweede, hoogperformante elektrische motor op de achteras.

Verbrandingsmotor - 4 cilinder 1.3 turbobenzinemotor 130 pk

De 1.3L turbobenzinemotor, beschikbaar in twee krachtversies (130 pk of 180 pk), is ontworpen om perfect complementair te zijn met de elektrische motor.

 

Elektrische motor - FCA eMotor met 60 pk

De Electric rijmodus biedt u een compleet nieuwe rijervaring: nul milieu-impact wat betreft CO2, tot 50 km bereik en een radicaal nieuwe stille vorm van mobiliteit.

Contact us for more info on this vehicle

Technologie

EEN BLIK IN DE TOEKOMST

De nieuwe Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybride biedt de nieuwste technologie om uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen, zoals een verbeterde connectiviteit, navigatieveiligheid en rijassistentie.

NIEUW 7’’ TFT-SCHERM

Controleer alle parameters van uw wagen, ook de staat van de batterij, het beschikbare vermogen en het laadniveau. Het nieuwe 7” TFT-scherm toont alle functies om het beste te halen uit de technologie aan boord van de 4xe Plug-In Hybride. Personaliseer de interface met de informatie die u wenst en check alles via de stuurwielbediening.

8,4’’ Uconnect™ Nav

De nieuwe Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybride is uitgerust met het vierde-generatie interactieve UconnectTM Nav infotainmentsysteem met een 8,4’’ HD touchscreen. Dankzij de stuurwielknoppen of de aanraak- of stembediening kan u kiezen hoe u het best communiceert met uw wagen, zonder daarbij de weg uit het oog te verliezen.

e-Coasting

Herlaad uw batterij terwijl u rijdt met het innovatieve systeem dat gebruikmaakt van de negatieve aandrijving die ontstaat bij het afremmen.

UCONNECT™ SERVICES

Na installatie van de Jeep®-app op uw telefoon hebt u via het infotainmentsysteem van de auto toegang tot de Uconnect™ Services die het rijden nog leuker en makkelijker maken. Hiermee kunt u onder andere op afstand het laadniveau van de accu's controleren en laadsessies programmeren. Het is zelfs mogelijk het interieur voor vertrek alvast voor te koelen, direct vanaf uw smartphone!

ONBEGRENSD GECONNECTEERD

Haal het beste uit de technologie in uw nieuwe Jeep® 4xe Plug-In Hybride en communiceer op elk moment vanop afstand met uw wagen. Download de Jeep®-app in de App Store of Google Play.

ÉÉN MET UW WAGEN

Blijf verbonden met uw contacten, luister naar uw favoriete muziek en volg uw routes zonder uw handen van het stuur te nemen. Dankzij Apple CarPlay dat geïntegreerd is in het infotainmentsysteem, hoeft u nog enkel uw smartphone te verbinden.

Contact us for more info on this vehicle

Veiligheid

ONTWORPEN OM U TE BESCHERMEN

Onderneem elke trip met het zekere en veilige gevoel dat u enkel achter het stuur van een Jeep® ervaart. De nieuwe Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybride is uitgerust met meer dan 60 veiligheids- en beveiligingsfuncties. De cockpit is over de volle lengte beschermd met zijdelingse gordijnairbags vooraan en achteraan, een knie-airbag voor de bestuurder, zijdelingse airbags voor de voorzetels en geavanceerde meertrapsairbags vooraan.

INTELLIGENTE SNELHEIDSASSISTENT

De verkeersbordherkenning communiceert rechtstreeks met de intelligente snelheidsassistent (Intelligent Speed Assist of ISA) waardoor u de cruise-snelheid makkelijk en intuïtief kan aanpassen met de stuurwielbediening.

DODEHOEKASSISTENT (BLIND SPOT MONITORING) EN DETECTIE DWARSVERKEER

Deze sensorsystemen monitoren constant de afstand tussen u en de andere voertuigen. Bij een blinde plek aan de zij- of achterkant wordt u verwittigd met een oplichtend icoontje op de zijdelingse achteruitkijkspeigels en een waarschuwingsgeluid.

LANE DEPARTURE WARNING PLUS

Dankzij geavanceerde sensoren en een camera, wordt de ligging van de wagen in zijn rijbaan opgevolgd en het systeem stuurt een visuele waarschuwing wanneer de wagen ongewild één van de aangrenzende rijbanen nadert. Indien de wagen de rijbaan dreigt te verlaten, stuurt het systeem proactief de elektrische stuurbekrachtiging aan om de bestuurder te helpen om de ligging van de wagen te corrigeren en weer binnen de rijbaan te rijden.

NOODREM

Het automatische remsysteem ‘voorspelt’ obstakels, zelfs op wegen buiten de stad. Dankzij de nieuwe frontale camera met geïntegreerde radar, kan u rekenen op een zeer nauwkeurige inschatting van de situatie en het mogelijke gevaar.

DROWSY DRIVER DETECTION

Een exclusiviteit voor de 4xe Plug-In Hybrides van Jeep®! Het systeem detecteert het vermoeidheidsniveau van de bestuurder. Er wordt een specifieke sms-boodschap gestuurd die de bestuurder zo nodig suggereert om te rusten. Bovendien gaat er een icoontje oplichten zolang de sleutel niet uit het contact wordt gehaald, ook al verwijdert de bestuurder de sms-boodschap op het scherm. Het icoontje verdwijnt pas nadat de bestuurder halt houdt, de motor stillegt en rust.

VEILIG BIJ ELKE DRAAI AAN HET STUUR.

U bent altijd beschemd zelfs tijdens de moeilijkste manoeuvers, zoals parkeren, dankzij de talrijke systemen waarmee de Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybride is uitgerust.

PARKVIEW® ACHTERUITRIJCAMERA

De ParkView achteruitrijcamera werkt automatisch van zodra de wagen in achteruit wordt gezet. Hij biedt een perfect zicht op het 8.4” touchscreen terwijl u achteruit rijdt. Bovendien maken de dynamische rasterlijnen elk manoeuver nog een stuk makkelijker.

AUTOMATIC PARK ASSIST - PARK SENSE

Het systeem localiseert een parkeerplaats en gidst de bestuurder met audio- en videoinstructies op het TFT instrumentenpaneel. U kan ook rekenen op de nieuwe automatische uitrijfunctie die u helpt bij het uitrijden van de parkeerplaats. De bestuurder bedient de versnellingen, de rem en het gaspedaal, terwijl de wagen autonoom het stuur bedient.

Contact us for more info on this vehicle

Exterieur

OPMERKELIJK VAN NATURE

Zijn design begint bij de nieuwe 7-sleuven grill die onmiskenbaar Jeep® uitstraalt. De Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybride kreeg ook een nieuwe 4xe badge en tal van exclusieve blauwe details. Kies uw stijl uit alle beschikbare modellen.

NIEUWE 4xe BADGE

De toekomst van de Jeep®-mobiliteit wordt geaccentueerd met de 4xe badge, onder de achterste Renegade-plaat.

NIEUWE LED-KOPLAMPEN

Waar de standaardhalogeenlampen een lange levenscyclus hebben en een mooi wit en helder licht verspreiden, kan u de zichtbaarheid met 50% extra verhogen en bovendien ook veiliger rijden. LED-koplampen besparen energie en verlagen de onderhoudskosten met 1/3 vergeleken met traditionele lampen.

NIEUWE STIJLVOLLE DETAILS.

De nieuwe 7-sleuven grill, de nieuwe lagere onderrand vooraan en de nieuwe dakrails zijn maar enkele van de vele nieuwe uitwendige kenmerken.

Contact us for more info on this vehicle

Interieur

DOELBEWUST COMFORT

Het interieur werd ontworpen om u ruimte en comfort te bieden voor elke trip, van de kortste tot de langste.
De uitgepuurde lijnen van het dashboard, de ergonomie van het stuur en de ruime opbergvakken vormen samen een op-en-top functionele ruimte die al even aantrekkelijk is. Personaliseer uw interieur met een van de vele beschikbare combinaties.

Hybrid modusselector

Kies uit drie verschillende rijmodi. De nieuwe Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybride past zijn rijgedrag aan om zo het energiebeheer en de efficiëntie te optimaliseren.

 

Radio 8,4’’ Uconnect™ met navigation

Hou alles onder controle. Uw oplaadinformatie, energiestroom, vorige oplaadcycli, rijsettings… u hebt het allemaal binnen handbereik.

7’’ Instrumentenpaneel

Perfect ontworpen! U blijft geconcentreerd op de weg, monitort belangrijke informatie zoals batterijniveau en beschikbare energie en u ontvangt zelfs real-time tips over hoe u nog efficiënter kan rijden.

 

e-Coasting

Laad uw batterij op dankzij dit innovatieve systeem dat de negatieve aandrijving benut die ontstaat bij het afremmen.

HET OPENLUCHTLEVEN

Word één met de wind. De nieuwe Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybride kan worden uitgerust met twee opendaksystemen.


Het My Sky zonnedak biedt u de meest aantrekkelijke zichten dankzij twee lichtgewicht dakpanelen die manueel verwijderd kunnen worden. Als alternatief kan het zonnedak ook elektrisch worden geopend of gekanteld.

EEN ANDERE KIJK OP REIZEN

Beeld u in dat u het stuur van uw nieuwe Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybride vastgrijpt. En laat uw oog vallen op alle nieuwe dashboard- en infotainmentfuncties voor de bestuurder…

Contact us for more info on this vehicle

Overzicht

Jeep® Renegade 4xe Plug-in hybride

Configureren
Configureer uw nieuwe Jeep Renegade 4xe Plug-in hybride
Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Versies